Schooltijden

OBS Hannie Schaft heeft een continurooster met vijf gelijke schooldagen. De kinderen zijn iedere dag op school van 8.30 tot 14.15 uur.

LET OP: AANPASSINGEN VAN DE REGELS IVM CORONA. OUDERS ZIJN WELKOM IN DE SCHOOL OP AFSPRAAK EN MET EEN GEZONDHEIDSVERKLARING. OUDERS ZIJN HELAAS NIET WELKOM OP HET SCHOOLPLEIN.

De schooldeuren gaan om 8.20 uur open

Leerlingen komen binnen en hangen zelf hun jassen en tassen op. In groep 5 t/m 8 geldt de afspraak dat ouders niet meer zomaar in de klas komen. De leerlingen eten hun tussendoortje en lunch in de eigen groep.

Buiten spelen

De leerlingen spelen onder toezicht twee maal een half uur buiten, onder toezicht van leerkracht(en)  en/of vrijwilligers. Bij slecht weer is er een vervangende activiteit in de klas.

We  hebben hiervoor veel vrijwilligers nodig! Daar staat wel een vergoeding van € 5,- per uur tegenover. U kunt zich hiervoor opgeven bij de administratie: info@obshannieschaft.nl

Lees meer over: